Kruipruimte Isolatie
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of advies!
Wat is de beste isolatie voor uw kruipkelder?
Door het mengen van twee componenten (isocyanaat en polyol), ontstaat na het spuiten een harde materie met een zeer hoog percentage gesloten cellen (tot 95%). Gespoten purisolatie beschikt daarnaast over een hoge isolatiewaarde. Ook sluit door het spuiten de isolatie perfecte aan op leidingen en andere oneffenheden. Aangezien een kruipkelder meestal vol zit met leidingen, oneffenheden en andere moeilijk bereikbare plekken is PU-schuim het perfecte materiaal voor het isoleren van de kruipkelder.
Bij het isoleren van kruipruimtes wordt ISOPUR PU-schuim gebruikt om vocht en kou tegen te houden. In de kruipruimte spuiten we dit materiaal tegen de onderkant van de vloer. De leidingen worden hierdoor ook direct geïsoleerd. Ook wordt de bovenste 30cm van de buitenmuur voorzien van ISOPUR PU-schuim. Dit om de koudebrug tussen vloer en fundering van een dubbele laag isolatie te voorzien. Meer informatie over de materialen die gebruikt worden. Isowit, dé isolatiespecialist, komt graag – gratis en vrijblijvend – bij u langs om te kijken welke isolatie het best bij uw woning en uw wensen past.
Lambda waarde λ: 0.026
R waarde bij 12cm dikte R: 4.61
Waarom de kruipkelder isoleren?
Wanneer u de ruipruimte isoleert voorkomt van vochtoverlast, het verhogen van uw wooncomfort en ook bijdraagt aan een lagere energierekening. Vloerisolatie is een rendabele vorm van isoleren en het zorgt voor meer comfort in uw huis. Het kan op verschillende manieren aangebracht worden. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en wat het u op kan leveren en maak een afspraak met Isowit.
Wat mogen we voor u Isoleren?
De voordelen van het isoleren van uw kruipkelder
Het grootste voordeel van gespoten kruipruimte isolatie is de uitstekende isolerende werking en perfecte afsluiting rondom moeilijk bereikbare elementen. De isolatie zelf zorgt voor een naadloze inkapseling van bijvoorbeeld het leidingen- en buizennetwerk in de kruipkelder en zorgt voor een volledige uitvulling, tot in de kleinste hoekjes. In slechts één handeling bekom je dus de uitvulling en de isolatielaag zelf. Met een gemiddelde lambdawaarde van 0,026 W/mK doet PU-isolatieschuim het beter dan de meeste andere isolatiematerialen. Een besparing van 15% op uw energiefactuur is dan ook mogelijk.
Waarom Isowit uw kruipruimte laten isoleren?
Het werken met gespoten PU-schuim gebeurt snel en zorgvuldig. De isolatie aanbrengen kan men binnen een zeer groot temperatuurbereik. Door onze jarenlange ervaring werken we snel en nauwkeurig. Dit bespaard u kosten van arbeidsuren uit. Binnen één dag is de isolatie volledig uitgehard. Dankzij de naadloze afwerking van gespoten PU-isolatieschuim zijn koudebruggen en warmteverliezen uitgesloten.
De hard geworden isolatielaag is stabiel en vormvast. Het materiaal is bestand tegen zuren, basen, oliën, benzine, vetten, en andere schadelijke stoffen. Polyurethaanschuim is waterdicht en dampdoorlatend, milieuvriendelijk en licht in gewicht.
Isowit de specialist
Polyurethaanschuim is een chemisch product. Het is daarom verstandig om het werk te laten uitvoeren door een specialist met voldoende ervaring. ISOWIT is al meer dan 30 jaar actief en werkt volgens de juiste normen en richtlijnen. Door onze ervaring zijn we in staat snel te werken en daarmee kosten te besparen. We garanderen u dat u versteld zult staan van het resultaat. Met de kruipkelder isolatie van ISOWIT garanderen we een perfecte afwerking en hoge isolatiewaarde. En zeg nu zelf, wie vindt het niet fijn om op een warme en comfortabel aanvoelende vloer te lopen?
Kosten van kruipruimte isolatie
Vloerisolatie zorgt ervoor dat de vloer wordt geïsoleerd en dat de ruimte daarboven wordt beschermd tegen kou en vocht uit de kruipruimte. De kruipruimte zelf blijft wel koud en vochtig. Om ook deze ruimte te isoleren, kan er isolatie op de bodem van de kruipruimte aangebracht worden. Materialen die hierbij veel gebruikt worden zijn natuurlijke materialen als zand of schelpen, kunststof isolatiemateriaal, of folie. Hoewel bodemisolatie een minder isolerende waarde heeft dan vloerisolatie, kunt u om zowel de vloer als de kruipruimte goed te beschermen gebruik maken van een combinatie tussen de twee soorten isolatie. Vocht dat opgenomen wordt door de fundering van uw huis gaat u op deze manier tegen, dus het biedt veel meerwaarde.