ISOWALL

Isowall is een isolatieproduct om bestaande spouwen snel en efficiënt mee op te vullen. De spouw, de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de gevel, wordt gevuld door het inblazen van EPS-parels. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen in de vorm van parels. Deze EPS heeft een goede isolatiewaarde en een handige vorm. Bovendien zorgt deze manier van isolatie ervoor dat er geen vocht wordt opgenomen. Het vocht dat in uw spouw zit, vloeit namelijk langs en tussen de parels weg zonder in aanraking te komen met de binnenmuur.

Isowall EPS parels

Isowall inblazen

Via een vast boorpatroon worden gaatjes geboord in de voegen tussen de bakstenen. Vervolgens worden de EPS-parels met een speciaal pistool onder hoge druk in de gaten geblazen, waardoor de spouw volledig wordt opgevuld. Na het drogingsproces worden de voegen opnieuw gevuld met dezelfde voegkleur als voorheen.

Isowall is milieuvriendelijk

EPS-parels zijn bijzonder milieuvriendelijk dankzij hun recycleerbaarheid. Bovendien kan u uw energiefactuur met 40 % doen verminderen indien u gebruik maakt van dit isolatieproduct. Daarmee verkleint spouwmuurisolatie de CO2-uitstoot.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of advies!

Call Now Button