ISOPUR voor dakisolatie

Isopur staat voor kwaliteit. Isopur wordt direct aangebracht op het te isoleren object.

ISOPUR oc20

Isopur oc20 is een watergeblazen isolatieschuimsysteem. Dit isolatieproduct combineert uitstekende thermische en akoestische eigenschappen met luchtdichtheid in slechts één laag. Deze vorm van open celstructuur is uitermate geschikt als binnenisolatie voor daken, wanden, plafonds en zolderruimtes. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie! Voor houtskeletbouw is Isopur oc20 het meest geschikte product. Voor een perfecte, duurzame, betrouwbare, luchtdichte isolatie van wand en dak.

Isopur voor dakisolatie

PUR hardschuim

Het thermisch isolerend vermogen van Pur hardschuim is het hoogste van de tot dusver bekende isolatiematerialen. Met een lambda waarde (warmte geleidingscoëfficient) van 0,026 w/m.K (vanaf 12cm) is het veruit de beste thermische isolatie.

Lambda waarde λ: 0.038
R waarde bij 12cm dikte R: 3.15

PUR hardschuim aanbrengen

Het Pur hardschuim wordt rechtstreeks op de betonplaat gespoten waarop reeds alle leidingen geplaatst zijn. Zo ontstaat een homogene, monolithische laag met een goede aansluiting tot aan de muren. Hierdoor zullen alle leidingen en buizen mooi ingepakt zijn. Na enkele uren kan het vloersysteem of de vloerverwarming reeds worden aangebracht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of advies!